MURAT PITA PIZZA PASTA

MURAT PITA PIZZA PASTA Murat Pita Pizza Pasta

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 868 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Murat Pita Pizza Pasta. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 7:02 Had zelf de levertijd bepaald en die werd op 5 min na gerespecteerd
13 mei 2022 om 16:46 In de Kapsalon zat niks van groenten hiervoor moet je extra betalen... dit is niet bij een ander. Bezorging was 20 min later terwijl er lang besteld was en een uur werd aangegeven. Kip was droog geen saus in de kapsalon. Nee hier hoor je me niet meer
12 mei 2022 om 19:47 op tijd , lekker en verzorgd
2 mei 2022 om 17:23 Lekker, zoals gewoonlijk maar deze keer heel lang moeten wachten
30 apr 2022 om 22:12 Top service en snelle levering
28 apr 2022 om 21:37 De kapsalon-kip was een klein bakje; voor een volwassen man onvoldoende. Prijs niet waard! De pizza┬┤s zijn lekker en goed belegd. Helaas was alles ook lauw, tot zelfs koud. Om 18u20 besteld (donderdag) en om 20u werd er geleverd. 30min TE LAAT!
25 apr 2022 om 20:21 Gamba's zaten in de doos die helemaal was uitgelopen over de durums. Die waren helemaal nat. Gamba's waren ook droog en weinig frietjes .
19 apr 2022 om 9:51 Wij hebben 2u15 moeten wachten op ons eten. We hadden besteld om 18u15 en ontvingen onze bestelling om 20u30. We hebben zelf 3x moeten bellen en telkens kregen we het uitvlucht dat de koerier ons adres niet kon vinden. Het eten werd koud geleverd.
15 apr 2022 om 20:22 Lekker en perfect op tijd! Top!
15 apr 2022 om 19:33 Bezorging 20 min later dan we hadden doorgegeven. Eten was wel warm alsook heel lekker, turks brood was een beetje aangebrand maar toch hebben we heel lekker gegeten, voor herhaling vatbaar!
14 apr 2022 om 20:24 Rijkelijk belegde pizza, nog warm en na 40 min bezorgd